banner488

Erdem’den, 15 Temmuz Mesajı

Erdem’den, 15 Temmuz Mesajı
banner496
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Mehmet Erdem,15 Temmuz hain darbe girişiminin 1.yıldönümü hakkında açıklamada bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem açıklamasında; “15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ/PDY adlı alçak örgütün yaptığı darbe girişiminin önlenişinin birinci yıldönümünü idrak ettiğimiz bu önemli günde asrın ihanetine karşı koymamızda en büyük pay sahibi olan aziz milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum.

2023 hedeflerimize doğru ilerlediğimiz kararlı yürüyüşümüzde yolumuza çıkan bu alçak kalkışma, milletimizin kenetlendiği zamanki gücünü bir kez daha tüm dünyaya sergilemiştir.

Kurtuluş Savaşımız sırasında dedelerin gösterdiği kahramanlığın bir örneğini 15 Temmuz günü gösteren torunlar yazdıkları destanla geleceğe güvenle bakmamızın teminatı oldu.

Bu kara gecenin birinci yıldönümünde FETÖ/PDY ye karşı sürdürdüğümüz mücadelenin bundan sonra da kararlılıkla süreceğini belirtir, şehitlerimize Allahtan rahmet dilerken başta gazilerimiz olmak üzere tüm milletimize saygılarımı sunarım.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472