banner488

Er Halil Adıgüzel Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

banner496
Aydın- Çine Karayolu Hallaçlar Mahallesi yakınında trafik kazasında yaşamını yitiren jandarma er Halil Adıgüzel (21)cenazesi, Çine’nin Doğanyurt Mahallesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın- Çine Karayolu Hallaçlar Mahallesi yakınlarında dün meydana gelen kazada yaşamını yitiren jandarma er Halil Adıgüzel, Nevşehir 9.Jandarma Er Eğitim Alayı 6.Bölükte vatani görevini yaptığı sırada rahatsızlığı sebebiyle hava değişimini izni ile memleketi Çine’ye geldi. Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde, biyopsi işlemlerinden sonra Aydın’dan Çine’ye dönmek için yola çıkan Hali Adıgüzel’in geçirdiği işlem üzerine emniyet kemeri takamadığı öğrenildi. Jandarma Er Halil Adıgüzel’in cenazesi Çine Devlet Hastanesi Morgundan alınarak baba ocağına getirildi, burada helallik alındıktan sonra Doğanyurt Mahallesi mezarlığına defnedildi. Oğlu ile birlikte trafik kazası geçiren ve yaralı baba Hüseyin Adıgüzel, oğlunu son yolculuğuna yanında bulunan akrabalarının desteğiyle katıldı.

Törene, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Aydın İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Halil Şen, Çine Garnizon Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine Garnizon Komutanı Cumali Nacak, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

















Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472