banner488

İlçe Müftüsü Mehmet Atay Görevine Başladı

İlçe Müftüsü Mehmet Atay Görevine Başladı
banner496
İlçe Müftüsü Feyyaz İdin’in Karabağlar İlçe Müftülüğüne tayin olması ile boşalan Çine İlçe Müftülüğüne Mehmet Atay atandı. Isparta İli Şarkikaraağaç İlçesinden gelen yeni Müftü görevine başladı.

Çine İlçe Müftülüğü personeli ile yaptığı ilk toplantısında müftülük olarak en önemli vazifelerden birinin mihrap görevi olduğunu belirten Mehmet Atay,  “Çine İlçemizde göreve başlamaktan çok memnunum, bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Rabbim tüm personelimiz ile birlikte bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin, muvaffak eylesin” dedi.

İlçe Müftüsü Mehmet Atay

1974 yılında Konya İli Seydişehir İlçesi Ketenli Kasabasında doğdu. İlköğrenimini köyünde tamamladı. 1993 yılında Beyşehir İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Aynı yıl S.D.Ü. İlahiyat Fakültesine başladı.1997 yılında Sütçüler İlçesine İmam-Hatip olarak atandı. 1999 yılında Isparta Yedişehitler Cami İmam Hatipliğine tayin oldu. 2000 yılında başladığı Diyanet İşleri Başkanlığı Selçuk Eğitim Merkezini 10. Dönem kursiyeri olarak 2003 yılında tamamladı. Aynı zamanda S.D.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsünde devam ettiği Yüksek Lisansını tamamladı. Daha sonra Bitlis İli Güroymak İlçe Müftülüğüne Vaiz olarak atandı. Görevde yükselme sınavlarında başarılı oldu ve 2004 yılında Erzincan Kemaliye İlçe Müftüsü olarak göreve başladı ve iki yıl burada görev yaptı. Daha sonra Aralık/2006 - Aralık /2011 yılları arası Isparta Yenişarbademli İlçe Müftüsü, Aralık/2011 - Nisan/2017 yılları arasında da Şarkikaraağaç İlçe Müftüsü olarak görev yaptı. Nisan/2017 tarihinden bu yana Çine İlçe Müftüsü olarak görevini sürdürmekte olan Mehmet ATAY, evli ve dört çocuk babasıdır.




Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 19:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472