banner488

Engelli Gençlere ve Çocuklara Yönelik Yemek Düzenlendi

Engelli Gençlere ve Çocuklara Yönelik Yemek Düzenlendi
banner496

Kaltun Madencilik Yönetim Kurulu üyesi rahmetli Kamil Tuncer'in eşi Nedret Tuncer ve Smokein Cafe, Restaurant sahibi Emine Es işbirliği ile engelli gençlere ve çocuklara öğle yemeği etkinliği yapıldı.

Nedret Tuncer ve Emine Es, engelli gençlere ve çocuklara özel öğle yemeği programı düzenledi. Smokein Cafe ve Restaurant’a gerçekleşen etkinlikte Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve eşi Tuba Dinçer’de katıldı. En büyük engelin sevgisizlik olduğunun vurgulandığı buluşmada hep birlikte güzel anlar yaşandı. Özel hazırlanan pizza special, parmak patates, meyve suyu ve tatlı ikram edildi. Başkan Dinçer, etkinlikte bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Birlik ve beraberlik içinde keyifli zamanların yaşandığı organizasyonda Tuncer ve Es engelli gençler ve çocuklarla tek tek ilgilendi.

Sosyal sorumluluk çerçevesinde engelli çocuklarımıza bir nebzede olsa iyi vakit geçirmeleri düşüncesiyle yemek düzenlediklerini söyleyen Nedret Tuncer, ”Düzenlediğimiz yemeğe eşi ile birlikte katılan Başkanımız E. Salih Dinçer’e teşekkür ediyorum. Allah’ın özel yarattığı bu engelli gençlerimizin ve çocuklarımızın yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bu özel ve güzel yemek programımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Özel çocuklarımızın da bizden biri olduğu gerçeği ile hareket ettiğimiz için ben ve arkadaşım mutlu olduk" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
NedretTuncer
NedretTuncer - 4 yıl Önce

Harika bi gün geçirdim.Bana göre bir ömre bedeldi.....Varlığınıza ŞÜKÜR

Mevlüt Can Karabulut
Mevlüt Can Karabulut - 4 yıl Önce

♥️

Cahit Köse
Cahit Köse - 4 yıl Önce

Sizlere yakışanı yapmışsınız Sizleri kutluyorum Kamil Tuncer de rahmetle anıyorum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472