banner488

Çine’de ahi adayı şoföre plaket verildi

Çine’de ahi adayı şoföre plaket verildi
banner496

33. Ahilik Haftası kapsamında Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Üyesi Veli Adıgüzel yılın Ahi adayı seçildi.

Çine’de 32 yıldır öğrenci servis işletmesi yapan Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Üyesi 61 yaşındaki Veli Adıgüzel, oda tarafından yılın ahi adayı seçildi. Çine Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanlığı tarafından düzenlenen törende yılın Ahi adayı Veli Adıgüzel’e plaketi AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan tarafından takdim edildi. Ayrıca Başkan Salih Dinçer, Adıgüzel’e kahve fincanı hediye etti.

Çine Şoförler Odası Başkanlığındaki plaket törenine katılyan Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar’ı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter ve yönetimi karşıladı.

Ahi adayını tebrik eden Çetindoğan, ”Aydın’da 82 odadan bir ahi adayı seçiliyordu. Bu adayda ilimizi temsil ediyordu. Birlik olarak geleneksel bir şey başlattık. Her sene odalardan seçilen ahi adayı esnafımıza farklı hediyeler vererek onları onurlandırıyoruz. Verdiğimiz hediyeler maddi değerleri yok ama manevi olarak onların torunlarına anlatacakları, gösterebilecekleri güzel anılar olmasını istedik. Tüm esnafımıza sağlıklı günler dileriz” şeklinde ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472