banner488

Çine’de, 30. Deve Güreşi Festivaline Büyük İlgi

Çine’de, 30. Deve Güreşi Festivaline Büyük İlgi
banner496

Çine’de güzel ve güneşli havayı fırsat bilen binlerce vatandaş, bu yıl 30’uncusu düzenlenen Deve Güreşi Festivali'ne akın etti.

Çine Belediyesi tarafından organize edilen 30. kez düzenlenen Geleneksel Deve Güreşi Festivali, merhum Kamil Tuncer anısına gerçekleştirildi. Çine Hayvan Pazarı Arena’sında düzenlenen festivalde, Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinden gelen pehlivan develer güreşti. Güneşli bir havada gerçekleşen güreşlerde, süslü havutlarıyla arenaya çıkan develerin mücadelesi binlerce kişi tarafından heyecanla izlendi. Güreşleri izlemeye gelen vatandaşlar mangal yakıp, güreşin ve güzel havanın keyfini çıkardı. Binlerce vatandaşın yoğun tezahüratları ve sevgi gösterileri eşliğinde güreş arenasında Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, deve güreşini izlemeye gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu karşıladı. Başkan Çerçioğlu, Başkan Dinçer ve Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ile beraber güreş aranasında vatandaşları selamladılar.

Deve Güreşi Kupası için kıyasıya mücadele eden develer, seyircilere heyecan dolu anlar yaşattı. Güreş müsabakaları sonucu şampiyon develerin kupasını sahiplerine Başkan Özlem Çerçioğlu, Başkan Enver Salih Dinçer ve Kaltun Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer takdim etti. Başkanlar vatandaşlar tarafından kendilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472