banner488

Çine’de 23 Nisan coşkusu balkonlarda yaşanacak

Çine’de 23 Nisan coşkusu balkonlarda yaşanacak
banner496

Çine’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pandemiye rağmen coşku içerisinde kutlanacak. Çine Belediyesi tarafından organize edilerek, 23 Nisan akşamı saat 21.00'de balkonlardan hep bir ağızdan İstiklal Marşı okunacak.

Çine Belediyesi, pandemi kısıtlamaları nedeniyle evlerinden çıkamayan Çineli çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşayabilmesi için bir program düzenledi. 23 Nisan kutlamaları için akşam saat 21:00'de vatandaşların İstiklal Marşı'nı okumak için balkonlara çıkmaları istendi.

Çinelileri davet eden Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs ile mücadele kapsamında bu yıl da bayramımızı evlerde kutlayacağız. Salgın tedbirlerini bırakmadan bayramımızın büyük bir coşkuyla kutlanmasını diliyorum. Sevgili çocuklarımız; balkonlarımızı, camlarımızı okullarımızı süsler gibi süsleyelim, bayram sevincimizi hiçbir şeyin kırmasına müsaade etmeyelim, bu zor günleri hep beraber geride bırakacağız ve birbirimize doyasıya sarıldığımız nice 23 Nisanları kutlayacağız. Bu günleri en kısa sürede atlatarak bayramlarımızı hep birlikte sokaklarda caddelerde ve statlarda coşkuyla kutlayacağız. Ayrıca geçen yıl yaptığımız gibi bu yıl da 23 Nisan akşamı İstiklal Marşımızı Belediye hoparlöründen vererek hep bir ağızdan okuyacağız, bütün Çineli hemşerilerimi saat 21:00’da balkonlara davet ediyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472