banner488

23 Nisan Çine’de koronavirüs gölgesinde kutlandı

23 Nisan Çine’de koronavirüs gölgesinde kutlandı
banner496

Ülke genelinde olduğu gibi bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin 101. Yıl dönümü, koronavirüs gölgesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Pandemi tedbirleri kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Çine’de de uygulanan sokağa çıkma yasağı sebebiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl koronavirüs gölgesinde kutlandı. Namık Kemal İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu’nun birlikte hazırladığı program, Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Tören Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavukkan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program, Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavukkan’ın günün anlam ve önemine dair konuşması ile devam etti. Sokağa çıkma yasağı kapsamında asgari düzeydeki katılımla gerçekleştirilen tören, 23 Nisan adlı şiiri Cumhuriyet İlkokul öğrencisi Eymen Uyar’ın okunması ile son buldu.

Hükümet Konağı Meydanı’nda gerçekleşen törene Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Jandarma Komutanı Soydan Hekim, Çine İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472