banner488

Çine’de 19 Mayıs törenle kutlandı

Çine’de 19 Mayıs törenle kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadeleyi başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 102. yıl dönümü, Korona virüs salgını gölgesinde tüm yurtta olduğu gibi Çine'de de kutlandı.

Koronavirüs (Covid 19) salgınına karşı ülke genelinde alınan tedbirler doğrultusunda sosyal mesafe kuralına uyularak Çine Hükümet Meydanında gerçekleştirilen törende; Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumunun akabinde saygı duruşunda bulunularak, hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer tarafından yapıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer konuşmasında,“Türk genci, tarihin her döneminde içinde bulunduğu zorlukların üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bizi silmek isteyenleri biz tarihin her döneminde yerin dibine gömdük. Milletimizin bağımsızlık mücadelesine başladığı bu büyük günün, sizlere armağan edilmesi siz gençler için büyük bir şereftir. Sizler Türk gençleri olarak tüm insanlığı sevgi ve barışla kucaklamalısınız. Bizler, her dönemde Ulu Önder Atatürk’ün fikirlerini takip edeceğiz ve onun belirlediği hedeflere ulaşmak için yılmadan çalışacağız” dedi.

Törene, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2021, 19:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472