banner488

Çine’nin Çalışkan Muhtarı Çelik Durmak Bilmiyor!

Çine’nin Çalışkan Muhtarı Çelik Durmak Bilmiyor!

Çine Tatarmemişler Mahallesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Tatarmemişler Muhtarı Mustafa Çelik tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 102. yıl dönümü çerçevesinde yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi. Çine Belediyesi tarafından Tatarmemişler Mahallesinde oluşturulan uçuş parkurunda, Aydın Sportif Havacılık Kulübü ve Ördost Havacılık Kulübü üyeleri 19 Mayısı Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Çine semalarında Türk bayrağı açarak uçtu.

Tatarmemişler Mahallesine turizmi kazandırmak için yoğun mesai harcayan Muhtar Mustafa Çelik, son dönemlerde doğaseverlerin, turizmcilerin ilgi odağı olan yamaç paraşütçülüğünü Çine’ye çekmeyi başardı. Koronavirüs kısıtlamaları kapsamında çalışmalarına devam eden Muhtar Çelik, “Belediye Başkanlığının destek olduğu yamaç paraşüt pistini Çine’ye ve Tatarmemişler Mahallemize kazandırdık. Kendi imkanlarımızla paraşüt pisti tepesine gelen misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için büfemizi de yaptık. Pandemi sürecinin bitiminde tam aktif şekilde çalışacağız. 19 Mayısı Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yamaç paraşüt pistinde Mustafa Çolak, Taner Çakır, Aydın’dan gelen Şencan Kolcu, Cemal Tığlı, Ayhan Kocaman, Erol Demirtaş ve kulüp üyelerinin katılımı ile Çine semaları renklendi. Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir ile mahallemizde paraşüt tepesini yamaş paraşütü merkezi durumuna getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Desteklerinden ve mahallemize böyle bir imkan kazandırılmasından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yamaç Paraşüt kulüp üyesi Sercan Kolcu, " Aydın Sportif Havacılık Kulübü, Ördost Havacılık Kulübü ve Efeler Sportif Havacılık Kulübünün destelemeleriyle Tatarmemişler Mahallesindeki piste uçuşa geldik. 2010 yılında keşfettik bu tepeyi. Çine Belediyesinin desteği ve Mustafa muhtarımızın da buruda bir büfe ve piknik alanı oluşturmasıyla daha çekici bir hal alan tepede güzel uçuşlar gerçekleştirme imkanımız oldu. Pandemi geçtikten sonra daha çok geliştirileceğini düşünüyoruz. Özellikle yolun yapılması bizim için çok önemli. Çine’de üç dört tane yamaç paraşütü etkinliği yaptık. İlk yaptığımızda 50 yakın katılımcı varken son etkinlimize 100 yakın katılımcımız vardı. 19 Mayıs etkinliğimizi pandemiden dolayı çok sınırlandırdık. Şanlı Türk bayrağımızı gökyüzünde dalgalandırmak için imkan sağlayan Tatarmemişler Mahalle Muhtarımız Mustafa Çelik’e teşekkür ederiz. Pandemi inşallah kısa sürede geçer ve bizler burada daha güzel etkinlere vesile oluruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2021, 10:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ali Arslan
Ali Arslan - 3 yıl Önce

Muhtarım başarılar diliyorum süpersiniz teprikler...

Dursun Tosun
Dursun Tosun - 3 yıl Önce

Böyle çalışkan muhtarlara ihtiyacımız var tebrikler muhtar

Nuri Şenkaya
Nuri Şenkaya - 3 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun, 4 yıl önce doğal bir pis alanında uçulmuştu, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

SIRADAKİ HABER

banner472