banner488

Çine Marmara Koleji Aile Birliği Annelere Gezi Düzenledi

Çine Marmara Koleji Aile Birliği Annelere Gezi Düzenledi
banner496
Çine Marmara Koleji Aile Birliği ‘Annemle Bir Gün’ etkinlik kapsamında anneleriyle birlikte çocukların bir gün geçirerek mutluluk dolu anlar yaşamasını sağladı.

Çine Marmara Koleji Aile Birliği okulda bulunan öğrencilerin anneleriyle vakit geçirmeleri için ‘Annemle Bir Gün’ etkinliğinde anneler gününde doyasıya gezip, eğlendiler. Anneleriyle dolu dolu bir gün geçiren öğrenciler, bu özel günde annelerinin yanlarında olarak onları mutlu etti. Çine Marmara Koleji önünde sabah saatlerinde ayrılıp Selçuk, Şirince Matematik Köyü, Selçuk Müzesi, Meryem Ana, Selçuk At Çiftliğini ziyaret ettiler.

Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Demir, “Anneler Günü´nü aile birliği olarak en anlamlı bir şekilde kutlamak istedik. Bu nedenle Çine’de fark ortaya koyacak bir çalışmaya imza attık. Buradaki amacımız öğrencilerimize başarılarının karşılığı olarak annelerine bir gezi hediye etmeleriydi. Bu sayede çocuklarının başarısı için çaba veren annelerimizi onurlandırmış olduk. Annelerimiz bizler için her daim kıymetli olmuştur. Öyle ki bizim inanışımızda “Cennet anaların ayakları altındadır” düşüncesi hakimdir. Bizler Anneler Günü´nün sadece bir güne sığdırılmaması gerektiğine inanıyoruz. Elleri öpülesi annelerimizin Anneler Günü´nü bir kez daha gönülden kutluyorum” dedi.

Gerçekleştirilen gezide Çine Marmara Koleji Aile Birliği, veliler, öğretmen ve öğrencileri keyifli anlar yaşadı. Anneler geziden çok memnun kaldı birbirleriyle daha iyi kaynaşarak emeği geçen herkese teşekkür ettiler.































Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2017, 12:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472