banner488

Çine Kaymakamı Değişti

Çine Kaymakamı Değişti
banner496

İçişleri Bakanlığından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle 471 mülki idare amirinin yerinin değiştirildiği duyuruldu.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 471 mülki idare amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.

Yeni kararnameyle Çine ilçesinde yaklaşık 5 yıldır görev yapan Özkan Demir Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçe Kaymakamlığına atanırken, Afyonkarahisar’ın Çay Kaymakamı olan Turan Erdoğan da Çine Kaymakamlığına atandı.

Turan Erdoğan Kimdir?

Turan Erdoğan, 1976 yılında Ardahan'ın Hanak İlçesinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini Hanak'ta tamamlayan Erdoğan, Üniversiteyi Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. Üniversiteden sonra belli bir dönem özel sektörde çalıştı. Askerlik hizmetini bitirmesini müteakiben İçişleri Bakanlığı'nın açtığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2000 yılında Şanlıurfa Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Dumlupınar, Özvatan ve Eflani Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. İngiltere'nin Exeter Üniversitesi'nde dil eğitimi alan Erdoğan, Kamu Diplomasisi ile ilgili çeşitli kurs ve seminerlere katıldı.88. dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayarak ülkenin çeşitli yerlerinde görev yapan Turan Erdoğan, Ankara Haymana Kaymakamlığı sonrası Afyonkarahisar’ın Çay İlçesine atanarak görevine başlamıştır. Erdoğan, evli olup iki kız çocuğu babasıdır.

                                                TURAN ERDOĞAN

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472