banner488

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Bayramda Hastaları Yalnız Bırakmadı

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Bayramda Hastaları Yalnız Bırakmadı
banner496

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve kadın kolları yönetimi Kurban Bayramı’nda Çine Devlet Hastanesi Palyatif servisinde yatan hastaları ziyaret etti.

Hastalarla yakından ilgilenerek sohbet eden AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve kadın kolları yönetimi Kurban Bayramı’nda Çine Devlet Hastanesi Palyatif servisinde yatan hastaları yalnız bırakmadılar. AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, serviste tedavi gören hastaları ve yakınlarını tek tek ziyaret ederek Kurban bayramını tebrik etti. Sağlık durumları hakkında bilgiler alan Başkan Yıldız ve yönetimi, hem hastalara hem de yakınlarına acil şifalar diledi.

Ziyaretler hakkında konuşan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, “Bayramda, hastanemizde Palyatif servisinde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onlara ve yakınlarına moral ve motivasyon vermeye çalıştık. Her şey insan içindir. Ama sağlık ve eğitim doğrudan doğruya insanla alakalıdır. Bizler de hemşerilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de her zaman yanındayız. Rabbim hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. AK Partimiz iktidarında sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Bu büyük yatırımlarımızdan bir tanesi de Çine’mize yapılacak. AK Parti İktidarı sağlıkta devrim niteliğinde reformlara imza atıyor. Allah’ın izni ile Çine’mize kazandıracağımız yeni hastanemiz ile birlikte sağlık alanında yapılan yeniliklerden de faydalanmaya başlayacağız. Yeni hastanemiz tamamen konforlu otel formatında olacak. AK Partimiz yapacağı bu yatırımla farkını bir kez daha ortaya koyacaktır.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472