banner488

Çine Devlet Hastanesi’nde yenilikler sürüyor

Çine Devlet Hastanesi’nde yenilikler sürüyor
Çine Devlet Hastanesi’nde modernizasyon çalışmaları hız kesmiyor. Hastane donanımsal ve fiziksel iyileştirme çalışmaları ile giderek çok daha modern bir sağlık merkezi haline geliyor.

Çine Devlet Hastanesi’nde yenilenen yüzü ve bünyesine eklenen yeni üniteleriyle hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarması hedefleniyor. Yatan Hasta Servislerinde 27 odada, televizyon, buzdolabı, refakatçı koltukları ve eski yataklar yenilendi. Yatan hasta servislerindeki odalarda hasta ve hasta yakınlarına ev ile hastane arasında bir ortam sunuluyor. Çok yakında göz ameliyatlarının da gerçekleşeceği hastanede, hasta ve yakınlarının hastane psikolojisinden çıkıp kendilerini ev ortamında hissetmeleri sağlanıyor.

Hasta bakım ve kalitesi açısından giderek daha cazip hale gelen Çine Devlet Hastanesi, hastalar 24 saat boyunca sağlık hizmetini artık daha konforlu bekleme salonları ve ferah tedavi odalarında alabiliyor. Acil Servis biriminde her nöbette 2 hekim olmak üzere hizmet veriliyor. Acil Servisteki modern yeni müşahede odasında muayene hasta sedyeleri ve ana bina üzerinde bulunan çatı değiştirildi. Engelli rampası eğilimi standart oranlara uygun olarak revize ediliyor. Çine Devlet Hastanesi’nde, hasta ve çalışan memnuniyeti her geçen gün daha iyiye gidiyor.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472