banner488

AK Kadınlar Güvelik Güçlerini ziyaret etti

AK Kadınlar Güvelik Güçlerini ziyaret etti
AK Parti Çine Kadın Kolları üyeleri, Çine Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yol kontrol noktasında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek evlerinde hazırladıkları yiyeceklerden ikram etti.

Çine Adnan Menderes Bulvarı yol kontrol noktasında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret eden AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ve yönetim üyeleri kendi evlerinde hazırladıkları kurabiye ve çay ikram ederek her zaman polislerin yanında olduklarını da belirttiler.

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, yol kontrol noktalarında görev yapan polisler ile bir süre sohbet ederken her daim yanlarında olduklarını söyledi. Payza, “Tüm ilçelerimizle gerçekleştirmiş olduğumuz anne sıcaklığı etkinliğimizde analarından uzak, 7/24 görevinin başında vatanı uğruna canını siper eden polislerimizi her zaman yanındayız. Çine Bölge Trafik İstasyonunda daha çok polis olması gerekir ve bunun için yetkililerle görüşeceğim. Onurlu bir mesleğiniz var, Allah polislerimizin güçlerine güç katsın “ dedi.







Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472