banner488

Çine Belediyesi ‘Veren elin, alan eli görmediği’ kampanyasını başarıyla uyguladı

Çine Belediyesi ‘Veren elin, alan eli görmediği’ kampanyasını başarıyla uyguladı
banner496

Çine Belediyesi tarafından başlatılan ‘Veren elin, alan eli görmediği’ kampanyası kapsamında hayırseverlerin bağışladığı kurban etleri belediye ekiplerince ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in bayram öncesi ‘Veren elin, alan eli görmediği, hayra gel sende katıl’ çağrısıyla başlattığı uygulama çerçevesinde kurban ibadetini yerine getiren Çineli vatandaşlarca bağışlanan kurban etleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Belediye Başkanı Dinçer Çine halkına destek ve katkıları için teşekkür etti.

Gerek pandemi sebebiyle gerekse ekonomik anlamda zor bir süreçten geçildiğine değinen Dinçer, “Dayanışma ve yardımlaşma örneği sergileyen hayırsever halkımız başlattığımız kampanyaya verdikleri destek ile Kurbanın manasını tam anlamıyla yaşattılar. Kurban kesemeyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için bayramda mesai yaptık ve hayırseverlerce bağışlanan kurban etlerini veren elin, alan eli görmediği sloganına uygun olarak ulaştırdık. Tüm halkımıza verdikleri destek ve katkıdan dolayı teşekkür ederim, Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472