banner488

Çine Belediyesi, kanal ızgaralarını değiştirdi

Çine Belediyesi, kanal ızgaralarını değiştirdi
banner496

Çine Belediyesi ekipleri, Karakollar Mahallesi Muhtarı Gültekin Celep’in talebi üzerine işlek caddedeki yağmur suyu kanal ızgaraları değiştirdi. Celep Başkanlara teşekkürlerini iletti.

Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep, Çine Belediyesinden işlek cadde üzerindeki yağmur suyu kanal ızgaraların değiştirilmesini talep etti. Belediye yetkilileri ekiplerin dışarıda çalıştıklarını ama er geç ekiplerin Karakollar Mahallesi’ndeki sorunu gidereceklerini söylediler. Akşam saatlerinde işlerini bitiren ekipler, Karakollar Mahallesi’ne giderek yağmur suyu kanal ızgaraları değiştirdi.

Belediyenin çalışmalarından dolayı memnuniyetini bildiren Muhtar Celep, "Mahallemizde olan ızgara arızası akşamüzeri belediye ekiplerine bildirilmiştir. Ekipler başka bir mahallede çalışmakta oldukları için hemen gelemediler. İşlerini bitiren ekipler akşam çalışarak arızamızı yapmıştır. Çine Belediyemize bu saatte gerçekleştirmiş olduğu hizmetinden dolayı mahalle halkı olarak memnuniyetimizi ifade ederiz. Tehlike arz eden ızgarada gerekli çalışmayı gerçekleştiren ve taleplerimize saygı duyan başta Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve belediye ekiplerine çok teşekkür ederiz" şeklinde ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Çine
Çine - 4 yıl Önce

Bu belediye ile daha çook çile çekeriz. Yollar beşik gibi.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472