banner488

Çanakkale Zaferi Çine’de törenle kutlandı

Çanakkale Zaferi Çine’de törenle kutlandı
banner496
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü kutlamaları Çine’de çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü Çanakkale Şehitlerini anma programı Kuvayi Milliye Parkı'nda başlayan çelenk koyma töreni sonrasında, protokol üyeleri ile birlikte Belediye Kültür Merkezi’nde Çine Namık Kemal Ortaokulu tarafından hazırlanan kutlama ve anma programı büyük ilgi ile izlendi.

Kutlama ve anma programlarına Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine Askerlik Şube Başkanı Cuma Ali Nacak, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Emniyet Amire Ali Ridvan Onat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, İlçe Müftü Vekili Yahya Ofşin, kurum ve daire müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu örgütlerinin başkanları ile üyeleri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Çine Namık Kemal Ortaokulu tarafından hazırlanan, 102. yıl dönümü kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul müdürü Osman Girgin yaptı. Tören Çine Namık Kemal Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Oratoryosu ile devam etti. Oratoryoda savaşın ne zor şartlar altında kazanıldığı sık sık vurgulanırken, öğrencilerin ortaya koyduğu performans izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Çine’de düzenlenen Çanakkale konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Askerlik Şube Başkanı Cuma Ali Nacak, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer tarafından verildi. 























Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 13:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472