banner488

AK Kadınlar, “Biz varken siz yalnız değilsiniz”

AK Kadınlar, “Biz varken siz yalnız değilsiniz”
Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş Çine’ye gerçekleştirdiği ziyarette beraberindeki AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ve kadın üyelerle birlikte üç engelli vatandaşa tekerlekli sandalye, iki felçli vatandaşı ise otomatik yatak hediye etti.

AK Parti Çine Kadın Kolları İlçe Başkanlığı olarak organize edilen programa Aymelek Derneği, Yurdagül Altınbaş’ında katkılarıyla Bahçearası Mahallesi'nden yürüme engelli Enver Hoşgör, Umurköy Mahallesi'nden Mevlüt Güçlü ve Karakollar Mahallesi'nden Hacer Yüksel’e tekerlekli sandalye hediye ederken, geçirmiş oldukları rahatsız nedeniyle yatağa bağımlı olan Doğanyurt Mahallesi'nden Ayşe Kocaman ve Kuruköy Mahallesi'nden Gülben Duran’a otomatik yatak hediye ettiler.

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, “ Aymelek Derneği vasıtasıyla gerçekleştirilen yardımlar katlanarak sürecek. Muhtaç vatandaşlarımıza yardımlarda bulunmayı sosyal sorumluluk vazifemiz olarak kabul ediyoruz. Bizi mutlu eden, yardım eli uzattığımız muhtaç vatandaşımızın sevgi ve minnet dolu tebessümleriyle hayır dualarıdır. Biz varken siz yalnız değilsiniz” dedi.







Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 02:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472