banner488

Başkent Köy ve Mahalli İdareleri Muhtarlar Derneğinde 8 Çineli

Başkent Köy ve Mahalli İdareleri Muhtarlar Derneğinde 8 Çineli
banner496

Başkent Köy ve Mahalli İdareleri Muhtarlar Derneği Genel Başkanlığı’nda Çine’den 8 muhtar listede yer aldı. Çine Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dorumlar Mahalle Muhtarı Halil Kapıkıran Genel Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

Mevcut Genel başkan Osman Kaya’nın tek listeyle yeniden aday olduğu Köy ve Mahalli İdareleri Muhtarlar Derneği Genel başkanlık seçimine Çine’den 8 muhtar listede yer aldı. Başkan Kaya’nın listesinde Başkan Yardımcısı Çine Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dorumlar Mahalle Muhtarı Halil Kapıkıran olurken, Bahçearası Mahalle Muhtarı Hakan Karabulut, Hasanlar Mahalle Muhtarı Salih Gökbel, Kuruköy Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılcı ve Hacıpaşalar Mahalle Muhtarı Mehmet Bal yönetimde yer aldı. Denetim kurulunda ise Tatarmemişler Mahalle Muhtarı Mustafa Çelik, Bedirler Mahalle Muhtarı Bekir Abalı ile Seferler Mahalle Muhtarı Reşat Çiçek görev aldı.

Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Genel Başkanlığı seçiminde 8 delegenin yer almasında onur ve mutluluk duyduklarını belirten Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran, tüm muhtarlara hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2021, 20:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472