banner488

AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanlığı danışma meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanlığı danışma meclisi toplantısı yapıldı
banner496
AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanlığı Kasım ayı danışma meclisi toplantısını AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilatı yeni binasında gerçekleştirdi.

Kasım ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısına, AK Parti İl Başkan yardımcıları Avukat Mehmet Yağcı, Murat Sandıkçılar ve AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilatı yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Danışma Meclisi toplantısında İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar’ın yaptığı konuşmada teşkilatlanma, seçime her an hazır olma, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışını benimseme konularında görüşlerini paylaştı.

AK Parti Karpuzlu Teşkilat Başkanı Süleyman Taner Çakar, AK Parti Karpuzlu Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Ünlü’nün başkanlığında gençlik kolları yönetimini oluşturduklarını, şimdi sıra İlçe Kadın Kolları Başkanlığında olduğunu söyledi. Çakar, “AK Parti Karpuzlu Teşkilatı, Gençlik ve Kadın Kollarımızla daha da güçlenecektir. İlçe Kadın Kolları Başkanımızın tespit çalışmaları neticeye kavuşmak üzeredir” dedi.

“Ak Parti, gücünü şeffaflıktan alıyor”

Kurulduğu günden bu güne, hemen her seçimden daha da güçlenerek çıkan Ak Parti'nin güçlenişindeki en temel unsurlardan birinin şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim sergilemiş olmasından kaynaklandığını dile getiren Çakar, 'Hemen her seçimde gücünü artırarak ülkeye hizmet eden partimizin 14 yıllık başarısının temelinde, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı vardır. Yerel yönetimlerden siyasi teşkilatlarımıza, bürokrasinin tüm alanlarında ve sosyal devlet hizmetlerinde, bizleri her an teftiş edebilme yetkisine sahip olan milletimiz, bu şeffaf ve hesap vermekten korkmayan yönetim anlayışına sahip çıkmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sergilediği şeffaf ve hesap verilebilir yönetim anlayışı yanı sıra, vatandaşla iç içe olmaya devam ederek bu günlere milleti ile birlikte ulaşmıştır. Siyasi parti temsilcileri olarak bizler, vatandaşlarımızdan gelecek her türlü soruyu cevaplayabilme ve her türlü sorunu çözebilme çabası içerisinde olmalıyız. Yarın bir seçim yapılacak olsa Karpuzlu İlçe teşkilatı olarak her bir birimimizle hazırız. Ana kademe ve gençlik kollarımız yanı sıra mahalle teşkilatlarımızla da tam teşekküllü olarak hizmet ve siyasi çalışmalarımızı sürdürmeye devam etmekteyiz” dedi.

Karpuzlu’ya, hizmette sınır tanınmıyor

Karpuzlu ilçe Teşkilat Başkanı Süleyman Taner Çakar Karpuzlu’da yapmış oldukları hizmetlerin yanı sıra, bundan sonraki hedeflerini özetleyen açıklamasında; “Karpuzlu Bayraktepe Mahallesi mevkiine Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu yapılması için başlatmış olduğumuz çalışmalar neticesinde 1 Eylül tarihinde ihale yapılmış olup kısa süre içerisinde inşaat başlayacaktır. Karpuzlu ana yolu üzerindeki Çaltı Köprüsü genişletme çalışmaları tamamlandı. Desteklerinden dolayı Ak Parti Aydın milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. İlçe Entegre Hastanemizin inşaatı da yüklenici firma tarafından tamamlanmak üzeredir. Kısa süre içerisinde yeni binada hizmet verecektir. Karpuzlu’yu Milas’a bağlayan Milas yolu inşaatı hızla devam etmekte olup, önümüzdeki yılsonu çalışmalar tamamlanacaktır. Çobanisa ve Tekeler Mahallelerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce 2 adet halı saha yapıldı. Birkaç mahallemize de halı saha yapılmasını istemekteyiz, bu konuda çalışmalar devam etmekte. 23 Ağustos günü de İlçemiz Hatipkışla Mahallemizde ihalesi yapılan Çamköy Göleti inşaatı başladı. Şenköy Göleti de tamamlanmak üzere. Bu göletlere ilave Tekeler Mahallemize 2 gölet, Akçaabat Mahallemize 1 gölet, Güney Mahallemize ve Umcular Mahallemize de 1’er gölet yapımı için çalışmalarımız devam ediyor. Yağşılar mahallemize de 1 gölet yapılması için ön çalışmalar devam etmektedir. Karpuzlu’da 2017 yılı içerisinde yeni Hükümet Konağı yapılması için çalışmalarımız sürüyor, önümüzdeki Mart-Nisan aylarında tip proje seçilecektir” dedi.

“Hizmet için yola çıkan bir ekibin, başaramayacağı hiçbir şey yoktur”

Ak Parti Hükümetinin yaptığı yatırımlar çok önemlidir diyen Başkan Çakar son olarak, “Bizler de defalarca Ankara ve İldeki gerekli kurumlara ziyaretlerde bulunarak sesimizi duyuruyoruz. Ak Parti Hükümetimize ve Milletvekillerimiz Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş’a, İl,İlçe Teşkilatımıza verdikleri bu destekten ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Hizmet için yola çıkan bir ekibin, başaramayacağı hiç bir şey yoktur” şeklinde konuştu.




Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 13:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472