banner488

ADD, Öğrencilere Nutuk Kitabı Dağıttı

ADD, Öğrencilere Nutuk Kitabı Dağıttı
Atatürkçü Düşünce Derneği Çine Şubesi, 10 Kasım Atatürk’ün 79. Ölüm yıldönümü dolayısıyla öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ün “Nutuk” kitabını hediye etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Atatürk’ün tarihe ışık tutan eseri Nutuk’un daha çok okunması için Atatürk Düşünce Derneği Çine Şube Başkanı Ayşe Aşkar ve yönetim kurulu üyeleri,  Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine 100 adet Nutuk dağıttı.

Atatürk Düşünce Derneği Çine Şube Başkanı Ayşe Aşkar, Atatürk’ün tarihe ve geleceğe ışık tutan ölümsüz eseri Nutuk’u tüm Türk gençliğinin okuması ve anlaması gerektiğini söyleyerek, “Mustafa Kemal Atatürk’ün en önemli eserlerinden olan ve içerisinde Atatürk ve silah arkadaşlarının faaliyetlerinin de anlatıldığı Nutuk’u herkes okumalı. Türkiye Cumhuriyeti’nin belgesi niteliğindeki Nutuk kitabını öğrencilerimize hediye ettik. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, Anadolu insanının tutsaklığının zincirlerini kırarak verdiği bağımsızlık mücadelesini, bu büyük mücadelenin hangi koşullar altında verildiğini anlatan bu önemli eseri hepimizin tekrar tekrar okuması gerektiğine inanıyoruz” dedi.




















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472