banner488

Milli Eğitimde Haftasonu Mesaisi

Aydın’da ortaokul ve lise öğrencilerinin bir üst kademeye geçişlerine kolaylık sağlamak amacıyla düzenlenen destek kurslarını devam ettiriyor.

Milli Eğitimde Haftasonu Mesaisi
 Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, hafta sonunda düzenlenen kursları yerinde görmek ve ilgililerden bilgi almak amacıyla Efeler Atatürk Anadolu Lisesi ve Efeler Doktor Fevzi Mürüvvet Uğuroğlu Ortaokulu’na ziyaret bulundu.

Yapılan ziyarette İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Vahit Çopur ile sınıfları gezen ve bir süre öğrencilerle birlikte zaman geçiren İl Milli Eğitim Müdürü Töre, “Dershanelerin dönüşümü ile Aydın’da hiçbir öğrencinin mağdur olmaması için ortaokul ve lise öğrencilerinin bir üst kademeye geçişlerine kolaylık sağlamak amacıyla ilimizin birçok okulunda hafta içinde ve hafta sonunda TEOG, YGS ve LYS sınavları için yetiştirme ve destekleme kursları açılmıştır” diye konuştu.

Daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin TÖRE hafta sonunda zamanlarını öğrencilerimize ayıran öğretmenlerimize tek tek teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472