banner488

Çine’de Güvenlik Güçlerinin ‘Bomba’ Mesaisi

Çine'de, polis ekipleri bomba mesaisi yaptı. Piknik tüpü içerisine özel olarak hazırlanmış bomba ekiplerin yoğun uğraşları sonucu güvenli bir şekilde patlatılarak imha edildi.

Çine’de Güvenlik Güçlerinin ‘Bomba’ Mesaisi
Edinilen bilgiye göre yaklaşık 2 hafta önce Çine’de çılgın bir âşık tarafından özel hazırlatılan piknik tüplü bombanın bir benzerine daha rastlandı. Emniyet yetkilileri konuyla ilgili açıklama yapılmazken, oldukça profesyonelce hazırlanmış piknik tüpü içerisine yerleştirilmiş bomba, uzman ekiplerce imha edildi. Çine Evciler Köyü Mahallesi televizyon vericileri bölgesinde gerçekleştirilen bomba imha işlemi sırasında bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı.

“Eski Bomba mı 2. Bomba mı Bilinmiyor”

İmha edilen bomba ile ilgili yetkililer herhangi bir açıklama yapmazken, bombanın yaklaşık 20 gün önce sevgilisinden ayrılan B.A. isimli şahsın düğünü kana bulamak için kullandığı bomba ile aynı özellikte olduğu öğrenildi. İmha edilen tüplü bombanın 20 gün önce Çine Soğancılar Mahallesi’nde bulunan bomba mı yoksa yeni ele geçirilen bir bomba mı olduğu açıklanmazken güvenlik güçlerinin ilçedeki yoğun bomba mesaisi vatandaşları tedirgin etmeye başladı.

Bilindiği gibi 20 gün önce Çine’de sevdiği kızın bir başkası ile evlenecek olmasını içine sindiremeyen B.A. isimli bir genç, arkadaşı E.B.’ye piknik tüplü bomba hazırlatmış ve bu bombayı da kızın evinin önüne bırakmıştı. Aydın Valiliğinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, patlatılan bombanın 20 gün önce bulunan bomba ile aynı özellikleri taşıdığı öğrenildi.













Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 11:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472