banner488

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesinin e-Twinning projesi tamamlandı

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesinin e-Twinning projesi tamamlandı
banner496

Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve öğretmenleri e twinning projeleri olan ' Çevrendeki zenginliğe kulak ver ' ve ‘Sağlıklı beslen sağlıklı kal’ isimli projelerde çalışmalar tamamlandı. Projede görev alan ve başarı gösteren öğrencilere okul tarafından başarı belgesi verildi.

Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğrencilerinin Biyoloji öğretmeni Semra Alkan danışmanlığında yürüttüğü e twinning projeleri olan 'Çevrendeki zenginliğe kulak ver ' ve ’Sağlıklı beslen sağlıklı kal’ isimli projelerde çalışmalar tamamlandı. e-Twinning projesini başarı ile tamamlayan proje grubu öğrencilerini Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Projeleri yürüten Semra Alkan "Uzaktan eğitim sürecinde yürüttüğümüz projelerimizde Aydın Fen Lisesi, Çanakkale Fen Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi, Bornova Anadolu Lisesi gibi çok sayıda okulun yer aldığını; öğrencilerimizin sosyalleşmelerini sağlamak, araştırma becerilerini geliştirmek ve teknolojiyi bilinçli kullanmak adına birçok çalışma yaptıklarını söyledi. Çevrendeki Zenginliğe Kulak Ver isimli projede Ülkemizin zenginlikleri olan biyoçeşitliliğin önemini anlatan çalışmalar arasında ülkemizde bulunan bazı Milli Parkların tanıtımı yapıldı. Yine Sağlıklı Beslen Sağlıklı Kal projesi çalışmaları arasında da Öğrencilerimiz herkesin kolaylıkla yapabileceği evde sağlıklı tarifler videoları hazırladılar ve Sağlıklı Beslenmenin önemi ile ilgili farkındalık oluşturdular. Projelerd görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Bu tür projelerin öğrencilerin eğitim ve öğretimine katkıda bulunduğunun altını çizen Okul Müdürü Mustafa Necati Alkan yaptığı açıklamada, şunları söyledi: " e twinning projeleri olan ' Çevrendeki zenginliğe kulak ver ' ve ‘Sağlıklı beslen sağlıklı kal’ isimli projelerde başarılı bir biçimde bitirdik. Projede görev alan ve başarı gösteren öğrencilerimize başarı belgelerini verdik. Bu e-Twinning projesinin öğrencilerimize pandemi dönemini verimli bir şekilde değerlendirmelerine olanak sağladı. Bu sebeple projeyi başarılı bir şekilde bitirmenin sevinçli gururunu yaşıyoruz. Okulumuzun bu tür çalışmaları her daim devam edecektir. Projede emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472