banner488

M. E. Ü. M. T. Anadolu Lisesi Aşure Günü Kutlaması Yaptı

M. E. Ü. M. T. Anadolu Lisesi Aşure Günü Kutlaması Yaptı
banner496
Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul öğretmenlerinin katkıları ile ilk Aşure günü etkinliği düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen aşure gününe etkinliğine okulu yaptıran hayırsever kurucu Mehmet Emin Ünal ve İlçe Milli Eğitim Müdür Şakir Sait Üstündağ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demir, Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır’ın yanı sıra öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Mehmet Emin Ünal, okula her gelişinde öğrenci ve öğretmenleri görünce duygu yüklü anlar yaşadığını ve mutlu olduğunu ifade etti. Okul Kurucusu Mehmet Emin Ünal öğrencilerle ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Hayırsever işadamı Mehmet Emin Ünal’ın aşure gününe katılması okul idaresini, öğrencileri ve misafirleri sevindirdi.

Aşure gününü geleneksel hale getirmek istediklerini ifade eden Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cevriye Ayyıldız, “Muharrem ayı nedeniyle okul öğretmenlerimizin katkılarıyla aşure günü etkinliğini düzenledik. İlk kez aşure günü etkinliğini bu sene kutluyoruz inşallah önümüzdeki yıllarda bunu geleneksel hale getireceğiz. Okul Kurucumuz Mehmet Emin Ünal amcamızı davet ettik bizleri kırmayarak etkinliğimize katıldıkları için çok mutluyuz. Kendileri her zaman bizim yanımızda, her konuda bize yardımcı oluyorlar çok teşekkür ederim, bizler çok huzurluyuz Allah ömürler versin, sağlık sıhhat versin. Bizlerde elimizden geldiği kadar gayretle çalışmaya uğraşıyoruz. Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere ve emeği geçen öğretmenlerime teşekkür ederim” şeklinde konuştu.




















Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 10:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472