banner488

Çine’de, İl Öğrenci Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Çine’de, İl Öğrenci Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
banner496
Aydın İl Öğrenci Meclis Başkanları Toplantısı, Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapıldı. 15. Dönem Aydın İl öğrenci Meclis Başkanı Çine MTAL öğrencisi Hüseyin Uzunova, Erzurum Çalıştayı öncesi 16 başkanla yeni projeler hakkında görüştü.

Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Çine MTAL öğrencisi Başkan Hüseyin Uzunova önderliğinde, Aydın’ın 17 ilçesindeki 15. Dönem Aydın İl Öğrenci Meclis Başkanları, Erzurum Çalıştayı öncesi okullardaki sorunlar ve yeni projeler üzerine görüşmeler yaptı. Aydın İl Öğrenci Meclis Başkanı Hüseyin Uzunova, önümüzdeki günlerde bağımlı madde alışkanlığı ile ilgili mücadele başlatacaklarını ve bu konu ile ilgili farklı etkinlikler gerçekleştireceklerini belirtirken ayrıca doğa yürüyüşü, engellilere yardım ve kermes gibi yardım ve etkinlikleri de gerçekleştirmeyi ve öğrenci meclisi olarak farklı ilçelerde yapılacak olan halk festivallerine katılmayı planladıklarını söyledi. Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, öğrenci meclisine başarılar dilerken, öğrenciler Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni gezerek, okuldaki çalışmalar hakkında bilgi edindi.

Eğitime, Eysim Maden’den Destek

Meclis toplantının ardından öğrencilere EYSİM Mineral Madencilik tarafından Çine Kervan Köfte Evi'nde yemek ikramında bulunuldu. Başkan Uzunova, katkılarından dolayı EYSİM Mineral Madencilik'e teşekkürlerini iletti.  EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, öğrencilere verilen desteğin asli bir görev olduğunu ifade ederken, öğrencilere ve eğitim kurumlarına yapılan yardımların devam edeceğini ve geleceğin sahibi öğrencilere her daim sahip çıkacaklarını söyledi.























Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472