banner488

Çanakkale Şehitleri İçin Yürüdüler

Çanakkale Şehitleri İçin Yürüdüler
banner496
Çine Kültür Derneği Didim Akbük Dağcılık ve Doğa Aktiviteleri Spor Kulübü ile ortaklaşa hareketle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anısına Esençayda Yürüyüş düzenledi.

Çine Kültür Derneği Didim Akbük Dağcılık ve Doğa Aktiviteleri Spor Kulüplerinin 87 üyesi Karacasu – Esençay  - Şelaleler Parkuru için Esençayda 15 kilometrelik parkuru 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anısına yürüdü.

Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir; “Doğa Sayesinde edindiğimiz yeni doğa dostlarımız Didim Didak Ailesine ve değerli başkanı Bilal Kaplan’ ı, Karacasu ilçesine bu doğa harikası parkuru kazandıran rehberlerimiz Aydın Mutlu ve Yenice Mahallesi Muhtarı Cavit Paksoy’a organizasyondaki emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Doğa yürüyüşümüz sadece spor değil aynı zamanda bizi bu coğrafyayı dar etmek isteyen emperyalist dış güçlere karşı inanılması zor bir başarı öyküsüne imza atmış, asrın zaferi Çanakkale Zaferini kazandıran Çanakkale Şehitlerini anma etkinliğine dönüştü. Göğsünü siper ederek vatanı için savaşmış Çanakkale şehitlerimiz ve “Size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum!” diyen Mustafa Kemal Atatürk anısına yürüdük, Ruhları Şad olsun” şeklinde konuştu.


































Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472