banner488

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu dezenfekte edildi

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu dezenfekte edildi

2020-2021 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu, Dünya genelini etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı üst seviyede önlemlerini aldı.

31 Ağustos Pazartesi günü 2020-2021 eğitim öğretim yılına başlayacak olan Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu, gerek fiziksel şartları gerekse benimsediği eğitim anlayışıyla eğitim sektörüne yeni bir soluk getirirken çocukların Covid-19 salgından etkilenmesini önlemek için okulda dezenfekte çalışmaları yapıldı. Çine Belediyesi ekipleri, alkol içerikli dezenfektanlar ile oyuncaklardan koltuklara, masalardan lavabolara, bahçe oyun gruplarından duvar ve camlara kadar okulda çocukların kullandığı her yeri dezenfekte etti.

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu Müdürü Figen Güngör, “Okul hepimizin evi ve çocuklar bu evin birer üyesi, içinde yaşadıkları bu alan için elimizdeki tüm imkanları sonuna kadar kullanmaya hazırız. Eğitimlerinden geri kalmamaları içinde tüm planlarımızı oluşturmuş bulunmaktayız. Okul binamızın tamamında dezenfekte çalışması yapıldı. Sınıflarımızı sosyal mesafe kuralına göre hazırladık. Okulumuz Pazartesi günü yeni eğitim ve öğretime başlayacak. Ailelerimizin gözbebeği çocuklarımızın bu salgından etkilenmesinin önüne geçmeye çalışıyoruz. Okulumuzda yaptığımız dezenfeksiyon çalışmalarını periyodik olarak gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472