banner488

İYİ Parti İl Başkanı Demirci, Karpuzlu Teşkilatını Ziyaret Etti

İYİ Parti İl Başkanı Demirci, Karpuzlu Teşkilatını Ziyaret Etti

İYİ Parti Aydın İl Kongresinde rakibini geçerek İl Başkanı seçilen Süleyman Demirci, Karpuzlu İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Demirci konuşmasında, “Her şey İYİ olacak” dedi.

İYİ Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Veysel Kalfa yönetimi ile birlikte ağırladığı Süleyman Demirci’ye il yöneticileri ile birlikte İYİ Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Cengiz İnce, Çine İYİ Parti Kurucu İlçe eski Başkanı Mehmet Yavuz, Çine İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyarette bir açıklama yapan Demirci, “Aydın'da birinci parti çıkmak gibi yerel hedeflerimiz var. Bunda da çok iddialıyız. Biz İYİ Parti olarak her kesimden oy alma potansiyelimiz var. Muhtemel erken seçimleri de göz önüne alırsak buna yönelik hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Şu anda 20 Eylül'de yapılacak büyük kurultaya kilitlenmiş durumdayız. Kurultaydan sonra parti içi disiplin ve iç barışı sağlayarak seçimlere hazırlanacağız. Biz geçen seçimlerde Aydın’a verilen 3 tane kontenjan adayımızı itiraz etmemize rağmen yüzde 15 oy aldık. Biz çok rahat bir şekilde iki rakibimiz olan partiyi geçmeyi hedefledik. MHP'li kardeşlerimize de her zaman kapımız açık. Aydın’da yüzde 30'u aşıp birinci parti olacağız. Birinci parti olduğumuzda şu anda bir olan milletvekili sayımız 3'e çıkacak. Hem Aydın’da hem Türkiye’de partimize büyük katkı sunacağız. Çok nitelikli üst düzey il ve ilçe yönetimlerimizi oluşturduk. Biz de bu yönde görevimizi yapacağız. Kadınlarımıza ve gençlerimize de büyük önem veriyoruz. Divan kurulu üyemiz den yarısı kadın, kadınların üst kademede aktif hale getirmek istiyoruz. Nereye gidersek gidelim gençlik kolları başkanımızı yanımızda görmek istiyoruz. Gençlerimizle beraber yürümek istiyoruz” diye konuştu.

İYİ Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Veysel Kalfa ise, “İl Başkanımız bizi ziyaret ederek onurlandırmıştır. İlçemiz genelinde ve ilçemizdeki partimiz çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptık. Bu tür ziyaretler parti faaliyetlerini güçlendirecek. Kendisine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca İYİ Parti İlçe Teşkilatına da ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2020, 17:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472