banner488

Akçaova Okul Aile Birliği'nden Keşkek Hayrı

Akçaova Okul Aile Birliği'nden Keşkek Hayrı
banner496

Akçaova İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından, birlik, beraberlik ve kaynaşma amacıyla keşkek ve lokma hayrı yapıldı.

Akçaova İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Mesut Değirmendere ve yönetim kurulu üyeleri Yahya Değirmenci, Yunus Atıgan, Hatice Yörüdü ve Sami Buğday tarafından organize edilen keşkek ve lokma hayrı yoğun ilgi gördü. Okul bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ve şube müdürleri, Akçaova İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik ve Müdür Yardımcısı Murat Topdemir, STK Başkanları, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve müdürleri, muhtarlar, öğrenciler ve velilerin katıldı. Okul öğretmenleri ve velileri gelen misafirlere keşkek ve lokma ikram etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, emeklerinden dolayı Okul Aile Birliği'ne teşekkür etti. Üstündağ, bu tür etkinliklerin kaynaşmaya vesile olduğunu ve velilerle iç içe olmak, okulların başarısını artırdığını, öğrencilerin kişiliklerinin daha iyi olgunlaşması ve daha iyi yetişmelerine katkı sağladığını söyledi.

Etkinliği tamamıyla Okul Aile Birliği'nin katkısıyla hayata geçirdiklerine işaret eden Akçaova İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik, “Keşkek ve lokma hayrımızı hep beraber dostlarımızla, velilerimizle yemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okulla, ailelerin iç içe olduğu bir etkinlik gerçekleştirdik. Katılıp bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Minikler, Başkan Dinçer’den Park İstedi

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in etrafını saran minikler, okulları için oyun parkı yapılması konusunda talepte bulundu. Okullarının daha da güzelleşmesini ve oyun alanlarının daha çok artması talebinde bulunan minik öğrencilere söz veren Belediye Başkan Dinçer, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Biliyoruz ki onlara yatırım yapmak, geleceğimize yatırım yapmaktır. Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sunmak bizim için en büyük mutluluk sebebimiz. Öğrencilerimizin okul bahçesine oyun parkı taleplerini söz vererek gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472