banner488

Muhtar Kuzu’dan, Musalli Etkinliğine davet etti

Muhtar Kuzu’dan, Musalli Etkinliğine davet etti
banner496

Bölüntü Mahallesinde asırlardır süregelen Musalli geleneğine bu sene hazır. Muhtar Mehmet Kuzu, Çine Belediyesi ekiplerinin Musalli etkinliği için temizlik ve meydan çalışmalarından dolayı Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük’e ve ekibine teşekkür ederek halkı davet etti.

Çine’nin Bölüntü Mahallesinde asırlardır süregelen Musalli geleneği pandemi nedeniyle iki yıldır gerçekleşemedi. Bu yıl yasakların kalmasıyla Ramazan Bayramı birinci günü Bölüntü mahalle sakinleri ve civar mahallelerden gelen vatandaşlar bir araya gelerek Bayram Namazından sonra Musalli’yi karşılayacaklar. Mahalle mezarlığında bulunan musalla taşından adını alan Musalli etkinliğinde toplanan halk bayramlaşarak, mahalle meydanına gelen çeşitli esnafların tezgah açtıkları ürünlerden alışveriş yaparak bayramı bayram tadında yaşayacaklar.

Çine Belediye Başkanlığını ziyaret eden Bölüntü Mahalle Muhtarı Mehmet Kuzu, Musalli etkinliği için çevre düzenlemesi ve meydan hazırlık çalışmalarını yapılmasını sağlayan Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük’e ve ekibine teşekkürlerini iletti. Muhtar Kuzu, tüm vatandaşları Muselli etkinliğine davet etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472