banner488

Milletvekili Savaş, Çine Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Milletvekili Savaş, Çine Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, memleketi Çine’de sanayi esnafını ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta vefat eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yaşar Van’ın babası merhum Mehmet Van’ın evine taziye ziyaretinde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, daha sonra Çine Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Savaş esnafa hayırlı işler dileğinde bulunarak hal ve hatırını sordu. Savaş, burada uzun yıllar ilçede esnaflık yapan motosiklet tamiri yapan Ülfet Özcan’ın işyerine ziyaret etti. Özcan ile Savaş sohbetinde eski çocukluk yıllarını yad etti. Son olarak Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden ve Mehmet Kocabıyık’a ziyaret gerçekleştiren Savaş, misafirperverliklerinden dolayı Celal Özden’e teşekkür etti.

Savaş’a ziyaretinde AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472