banner488

Dinçer, başkanlığa gelmeden vatandaşa hizmet etmeye başladı

Dinçer, başkanlığa gelmeden vatandaşa hizmet etmeye başladı

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Çaltı mahallesinde annesi ve babasının arkadaşlarıyla kucaklaştı. Dinçer, kendisi için oy isteyerek, her şeyin en güzelini Çine'nin hak ettiğini vurguladı.

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Çaltı mahallesinde sürdürdüğü seçim çalışmalarına, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, babası Ömer Dinçer, annesi Hikmet Dinçer, eşi Yeliz ve kızı Elif, Kardeşi Alp Dinçer'’le birlikte mahalle sakinlerini ziyaret etti. Dinçer, Çaltı mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyip, ellerini öptü, oylarını istedi.

Çine’yi gerçek bir belediyecilikle tanıştırmak istediklerini vurgulayan Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Yıllarca mevcut belediyenin ne yaptığını gördük. Bu seçimde Ali Dinçer olarak neler yapabileceğimizi görmenizi istiyorum. Sürekli yollardan, gelişmemiş ilçemiz ve mahallelerden şikayet ediyorsunuz. Bunun tez çözümü değişim. Bunu da sizlerin sayesinde hep birlikte başaracağız. Yeni bir Çine ve mahalleleriyle karılaşmanız için var gücümüzle hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolda birlik olalım. Yeni bir sayfa açarak devletimizin gücünü burada tüm halkımız hissetsin. Sorunlarınıza çözüm bulalım. Gelişmiş, yaşana bilir bir ilçemiz olsun istiyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024, 18:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472