banner488

Çine’de 3 Hakim ve 2 Savcının Görev Yerini Değiştirdi

Çine’de 3 Hakim ve 2 Savcının Görev Yerini Değiştirdi

HSK yaz kararnamesi yayınlandı, Çine’de bu kararnameye göre 3 hakim ve 2 savcının görev yeri değişti.

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesin tarafından hazırlanan 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesi ile 5075 adli yargı, 351 ise idari yargıdan olmak üzere toplam 5426 hakim savcının görev yerinde değişiklik yapıldı. Çine’de bu kararnameye göre 3 hakim ve 2 savcının yeri değişti.

Çine’de bu kararnameye göre yeri değişen hakimler; İlker Yılmaz Çine Hâkimi İstanbul Hâkimliği, Adnan Özcanan Çine Hâkimi Küçükçekmece Hâkimliği, Esin Köroğlu Yılmaz Çine Hâkimi İstanbul Hâkimliği olarak görev yeri değişirken, Çine’ye Ümmü Küçük Akşit İstanbul Anadolu Hâkimliğinden Çine Hâkimliği, Fatih Turan İstanbul Anadolu Hâkimliğinden Çine Hâkimliği, Anıl Hızal Ankara Hâkimliğinden Çine Hakimliği olarak yeri değişti.

Kararnameye göre yeri değişen savcılar ise; Mehmet Kaan Güllü Cumhuriyet Savcısı İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Mustafa Karip Çine Cumhuriyet Savcısı Silopi Cumhuriyet Savcılığı olarak görev yeri değişirken Mustafa Tüfekçi Lice Cumhuriyet Savcısı Çine Cumhuriyet Savcılığı, Ömer Usludil Pütürge Cumhuriyet Savcısı Çine Cumhuriyet Savcılığı olarak yeni görev yeri olarak belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022, 14:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472