banner488

Celal Özden, “Cumhur İttifakı dimdik ayakta”

Celal Özden, “Cumhur İttifakı dimdik ayakta”

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Ali Dinçer’e desteğini açıklayarak, “Çine’yi geliştirelim, Ali hocama destek verin” dedi.

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Ali Erdem ve AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ile birlikte Ovacık Mahallesi’ni ziyaret etti. Önceki Dönem AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı ve mevcut Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koperatifi Başkanı Celal Özden, Başkan Adayı Ali Dinçer’e oy istedi. Celal Özden, “Geçtiğimiz dönem benim aday olduğum seçimde çok az farkla seçimleri kaçırdık. Çine Belediyesi 5 yıldır ne yaptığını sizler biliyorsunuz. Köy yerlerini satıyorlar yol denilen bir şey yok. Cumhur İttifakı dimdik ayakta. Millet İttifakı darmadağın oldu. Aydın’da Mustafa Savaş, Çine’de Ali hocama bu kardeşinize destek vereceğinizden şüphem yok. Çine’yi geliştirelim. Çine’yi AK Belediyecilik ile tanıştıralım. Ali hocama destek verin. Yanı başımızdaki Yatağan’ı görüyorsunuz, Ali hocamın kazanmaması için hiçbir sebep yok” dedi

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Çine’mizin eserler ve hizmetler ile buluşması için hep birlikte çalışacağız. 25 yıllık bir devlet memuriyetliği sürecim var. 5 yıl ise Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünde müdür olarak görev aldım. Devlet hakikaten baba. Bizde Çine’nin yiğitleri olarak ilçemiz için hep birlikte çalışacağız. Projelerimiz hazır. Belediyenin yapması gereken asli görevleri yerine eksiksiz yerine getirecek ilçemizi güzelleştirecek olan projelerimizi hayata geçireceğiz” ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472