banner488

Ali Dinçer’in ayak sesleri bulvarda işitildi

Ali Dinçer’in ayak sesleri bulvarda işitildi

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer seçim çalışmalarına kapsamında Adnan Menderes Bulvarında yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Dinçer, beraberinde eşi Yeliz ve kızı Elif, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, belediye mecli üyesi adayları ve birçok partili ile akşam saatlerinde Adnan Menderes Bulvarı’nda esnaf ve gençlerle bir araya geldi. Seçmene projelerini anlatarak oy istedi. Dinçer, vatandaşla yaptığı sohbette genel olarak artık Çine halkında bir yorgunluğun olduğunu belirtti. Bazı vatandaşlar da, “Artık çok isyan var” diyerek Dinçer’i destekledi.

Zahmet olmazsa rahmet olmaz diyen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Bizlerde bu zahmeti çekerek hep birlikte bu rahmete ulaşacağız. 31 Mart’ta Çine Belediyesini alacağız inşallah. Bizim arkamızda sizler olduktan sonra, asla sırtımız yere gelmez. Tek yürek, tek gönül olduk hep beraber inşallah Çine’yi kazanacağız. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024, 23:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472