banner488

Aday Ali Dinçer, “Gümbür gümbür geliyoruz”

Aday Ali Dinçer, “Gümbür gümbür geliyoruz”

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Cuma günü yaptığı seçim çalışmalarında vatandaşlara projelerini anlattı. Ali Dinçer, halkın yıllardır mevcut belediye yönetiminden şikâyetçi olduğunu hatırlatarak, değişimin herkes için hayırlı olacağını ifade etti.

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Kabataş, Kazaklar ve Kargı Mahallesi’nde seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu. Mahalle ziyaretlerinde Ali Dinçer ve eşi Yeliz Dinçer, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve eşi Beste Kandemir, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, Kadın kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, Çine Belediye Meclisi Üye Adayları ve partilileri mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri bayram havasında karşıladı. Vatandaşlar, değişimin şart olduğunu ve bunun Ali Dinçer’le gerçekleşeceğini dile getirdi.

“Hepimiz biz olalım, birlik olalım”

Ali Dinçer, “Mevcut belediye yıllarca bu ilçeye ve mahallelerine karşı; o kadar ilgisiz, kaygısız ve liyakatsız kaldılar. Şimdi sahada bunun faturasını ödemenin zamanı. Herkes şikayetçi. Herkes bıkkın. Şimdi önümüzde 31 Mart var. Yerel seçimde Çine’de değişimi gerçekleştirerek, vatandaşların istediği hizmeti sunacak bir fırsat doğuyor. Bizler her zaman, her saatte halkımızın yanında olarak onların dertlerine derman, sıkıntılarına çözüm odaklı çalışarak AK Belediyecilik nasıl çalıştığını göstermek istiyoruz. Bunun için sizlerin oylarına talibiz. Hep birlikte biz olursak, birlik olursak başaracağımızdan eminiz” şeklinde konuşu.

Projeler projeksiyonla tanıtıldı

Çine’nin ihtiyaç odaklı projelerinden bahseden Dinçer, her mahallenin kendine göre sorunu olduğunu ve muhtarlarla birlikte omuz omuza çalışarak hizmette sınır tanınmayacağını vurguladı. Dinçer, akıllı projeksiyon sistemi ile mahalle sakinlerine projelerini anlattı. Başlıca projelerinden bahseden Dinçer, “Öncelikle kadınlarımızı ve gençlerimizi göz önünde tutarak hizmet aşkıyla yola çıktık. Gençlerimiz için; Modern halı sahaları inşa edeceğiz, sinema, tiyatro salonu etkinlik alanı olan Kültür Merkezi inşa edeceğiz, E-SPOR merkezi kuracağız, iş imkanı, aş imkanı sağlamak için sanayi alanında genç girişimciler ve kiracılara modern tesisler, kolay erişim ve güvenli bir iş ortamıyla sizin için en iyisini sağlamak için buradayız. Yeni hastahane açıldıktan sonra eski hastane alanına Huzur Evi kurarak yaşlılarımızın huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlayacağız. Kaliteli bakım hizmetleriyle birlikte sosyal etkileşimi destekleyen etkinlikler düzenleyerek yaşlılarımızın ruhsal ve bedensel sağlıklarını koruyacağız. Huzur evlerini modernize ederek, yaşlılarımızın ihtiyaçlarına daha duyarlı bir yaklaşım sunacağız. Kapalı akıllı durak yapacağız. şehrimizin ulaşım altyapısını modernize ederek yaşam kalitesini artırmayı ve sürdürülebilir bir kent yönetimi için önemli bir adım atmayı hedefliyoruz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472