banner488

Cumhur İttifakı Adayı Dinçer, ”Üçlü Hizmet Güçlü Çine”

Cumhur İttifakı Adayı Dinçer, ”Üçlü Hizmet Güçlü Çine”

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, 31 Mart seçim sandıklarını beklemeden Akçaova’da Karataş Köprüsünün temel atımını gerçekleştirdi.

Akçaova’da seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Karataş mevkiinde yüzyıllardır kullanılan tarihi köprünün yok olmaması için hemen önüne daha geniş bir köprü yapım çalışması başladığını vatandaşlara duyurdu. Yüzyıllar önce yapılan taş köprü vatandaşsın Sarıdağ bölgesinden eşekle zeytin taşıma görevini üstlendi. Yıkılıp yok olmasını önlemek ve Sarıdağ mevkiinde bulunan zeytinliklere ulaşımın sağlanması için araçların geçebileceği geniş köprü yapımı YİKOB tarafından başlatıldı.

1 Nisan’da seçilirsek ilk işimiz Akçaova Mezbaha temelini atmak olacak diyen Dinçer, “Sarıdağ mevkiinde zeytincilikle uğraşan vatandaşlarımız Karataş Köprü bitiminde artık ürünlerini araçla taşıyarak rahata ereceklerdir. Hem tarihi eserlerimize sahip çıkıp hem de vatandaşımızın rahatı için göreve gelmeden hizmet etmeye başladık. Biz yola hizmet için çıktık. 31 Mart’ta vatandaşlarımız teveccüh gösterdiği zaman, 1 Nisan’da Çine Belediye Başkanı seçildiğimizde ilk yapacağımız Akçaova Mezbaha temelini atmak olacak. Sizlerin desteği ile ‘Üçlü Çine Güçlü Çine’ değeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2024, 20:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472