banner488

Şahin; "Türkiye'yi Tarım Kentleriyle Kalkındıracağız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Op.Dr.Seyfi Şahin, Türkiye'nin sorunlarının MHP'siz çözülemeyeceğini savunarak, " Türkiye'nin kaderi CHP ve BDP'nin bölücü milletvekilleriyle tartışılamaz" dedi.

Şahin;
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Op. Dr. Seyfi Şahin, Türkiye'nin sorunlarının MHP'siz çözülemeyeceğini savunarak, " Türkiye'nin kaderi CHP ve BDP'nin bölücü milletvekilleriyle tartışılamaz" dedi.

MHP Genel Başkan Adayı Op. Dr. Seyfi Şahin, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse ile il ve merkez ilçe yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Köse'nin yanı sıra

İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, MHP Aydın eski Milletvekili Recep Taner, eski İl Başkanı Hasan Muti, MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal, MHP Kadın Kolları Başkanı Serap Cambazoğlu ve MHP'nin 'Büyükşehir Yasa Tasarısı'nı ele aldığı toplantısına katılmak için Aydın'da bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık hazır bulundu.

Türkiye'nin sorunlarının MHP'de olmadan

çözülemeyeceğini savunan MHP Genel Başkan Adayı Op. Dr. Seyfi Şahin, MHP'yi iktidara taşıyacaklarını öne sürdü. İktidara gelmeleri halinde hayata geçirecekleri projelere değinen Şahin, "MHP Genel Başkanı olduğum gün MHP de iktidar olacaktır. Başbakan olduktan sonra da ilk icraatlarımızdan biri de Türkiye'yi Avrupa Birliği'nden çekmek olacaktır. Bununla beraber ülkücü gençliğe önem vereceğiz ve bazı teşkilatlarımızı yeniden yapılandıracağız" dedi.

Getirecekleri yeni kanunlar ile Türk aile yapılarını koruyacaklarını Aydınlı MHP'liler ile paylaşan Şahin, "Türkiye ahlaki yönden olumsuzluklara doğru gidiyor. Bunun önüne geçmek için de eğitim Vevobahis sisteminde düzenlemeler yapacağız. Çocuklarımıza Türklüğümüzü çok iyi anlatacağız. Böylelikle 18 yaşına gelmiş hiçbir çocuğumuz mesleksiz kalmayacak" diye konuştu.

"40 BİN KÖYE 4 BİN FABRİKA KURACAĞIZ"

Ekonomi konusunda Türkiye'yi Başbuğ Alparslan Türkeş'in kendilerine verdiği derslerle kalkındıracaklarını belirten Şahin, Türkiye'de sanayiyi geliştirmek adına kanun değişikliklerini yapacaklarını belirterek, "Ekonominin temeli olan üretime yönelik yatırımlara ağırlık vereceğiz. Ölü yatırımların önünü keseceğiz ve ağır vergileri durduracağız. Sanayinin önünü o kadar açacağız ki herkes cebindeki parayı sanayiye yatırmak isteyecek. Rahmetli Başbuğ'un derslerinde yer aldığı gibi 10 köyden birine tarım kenti kuracağız. Köylü kendi parasıyla bu sanayi tesisini kuracak ve burada kendi çalışacak. Bu zor değil. Türkiye'de 40 bin köy var, buda 4 bin fabrika anlamına geliyor. Bu 4 bin fabrikanın fizibilite çalışmaları Devlet Planlama Teşkilatı'nın arşivlerinde yapılmış durumda. 4 yıl içerisinde tarım kentlerini tamamlayacağız"

şeklinde konuştu.

Hükümetin terör politikasını eleştiren Şahin, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz iktidar olduktan sonra Türkiye'de terörü 1 yıl içinde bitireceğiz. Bunun için Aydın'da şeref sözü veriyorum. Öyle mi bitireceğiz ki artık kimse Türkiye'nin bölünmesini dahi düşünemeyecek. Türkiye'de kimse sonsuza kadar Türkiye'yi bölmek gibi düşünceyi aklından bile geçiremeyecek. Bunun içim öncelikle MHP'nin başına hak eden birisinin gelmesi gerekiyor. MHP'siz ve Ülkücüsüz bu ülkenin sorunları çözülemez. Anketlere göre AKP'nin yüzde 33'ü kendini milliyetçi olarak tanıtıyor. Demek ki bu insanlar bizim insanımız oraya gitmiş. Onların geri getirilmesi lazım. CHP'nin tabanında vatanını, milletini seven insanlar var. Bu insanlar Tanrıkulu diye HADEP'li bir adamın insafına ve yönetimine terk edilemez. Türkiye'nin kaderi CHP ve BDP'nin bölücü milletvekilleriyle tartışılamaz. İmralı ile Türkiye'nin geleceğini konuşamayız".
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2012, 22:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472