banner488

Şahbenderoğlu milletvekili adaylığı için başvurusunu yaptı

Aydın Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcısı Vural Şahbenderoğlu milletvekili adayı olmak için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne başvurusunu 18 Şubat Çarşamba günü yaptı. Şahbenderoğlu, öğle saatlerinde CHP Genel Merkezine giderek başvuru dosyasını teslim etti.

Şahbenderoğlu milletvekili adaylığı için başvurusunu yaptı

Vural Şahbenderoğlu’nun adaylığı için il tercihi beklendiği gibi Ankara oldu. Şahbenderoğlu dilekçesinde Ankara’dan kontenjan adayı olmak istediğini belirtti. Adaylık başvurusu sonrası duygularını açıklayan Vural Şahbenderoğlu, “Uzun yıllardır kamuda görev yaptım. CHP grubuna TBMM çatısı altında uzun yıllar  danışmanlık yaptım. Uygun görülürse birikimimi artık ülkem ve partim için milletvekili olarak kullanmak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Vatanımıza milletimize, partimize hayırlı olsun” dedi.

10 Şubat 1958 Gümüşhane doğumlu olan Vural Şahbenderoğlu, Maliye Bakanlığı’nda uzun yıllar yöneticilik yaptı. Bağımsız denetçi, kamu yönetimi uzmanı ve siyaset bilimci olan Şahbenderoğlu, 2006- 2014 yılları arasında CHP TBMM grubunda danışmanlık yaptı. 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri sonrası Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Şahbenderoğlu, milletvekili aday adayı olmak isteyen devlet memurlarının istifası için son gün olan 10 Şubat öncesi bu görevinden istifa etmişti.


 


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2015, 16:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472