banner488

Efeler Kent Konseyi Vali Ayyıldız'ı Ve Kaymakam Sevgili'yi Ziyaret Etti

Efeler Kent Konseyi Başkanı Tuncay Erdemir ve yürütme kurulu üyeleri Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ı ve Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili'yi makamında ziyaret etti.

Efeler Kent Konseyi Vali Ayyıldız'ı Ve Kaymakam Sevgili'yi Ziyaret Etti
banner496

Efeler kent Konseyi Başkanı Tuncay Erdemir ve yürütme kurulu üyeleri ziyaret ettikleri Aydın Valisi Erol Ayyıldız'a kitap hediye etti. Efeler Kent Konseyi olarak seçildikleri günden beri her hafta Salı günü düzenli olarak toplandıklarını belirten Başkan Erdemir projelerini Vali Ayyıldız'a sundu. Erdemir, “ Ben ve yürütme kurulunda görev alan arkadaşlarımın hepsi sivil toplum örgütlerini temsil ediyorlar. Bizler Aydın da yaşayan Aydınlılar olarak şehrimizi önce ülkede sonra dünyada örnek olacak bir şehir haline getirmek istiyoruz. Efeler Kent Konseyi olarak hazırladığımız projeleri hayata geçirmemiz için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var” diyerek sözlerini tamamladı.

Efeler Kent Konseyinin hatırı sayılır hizmetlere imza atması gerektiğini belirten Aydın Valisi Erol Ayyıldız; “ Efeler kent konseyi olarak ilçenin nabzını tutup yerel yönetimler ile yapacağınız ortak çalışmalarda başarılar diliyorum. Hazırlayacağınız projeler ile hatırı sayılır işlere imza atacağınıza inanıyoruz. Seçilen akil topluluğun üreteceği projelerini önemseyerek Aydın Valiliği olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Efeler Kent Konseyi Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyareti sonrasında, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili'yi ziyaret etti.

Efeler Kent Konseyinin toplumsal sorumluluğuna değinen Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, elimizden gelen lojistik desteği vereceğiz dedi. Sevgili; “ Efeler Kent Konseyi hazırlayacağı sosyal sorumluluk projeleri ile hemşerilik bilincini arttırmalı, çevreye olan duyarlılığı arttırmalı ve yerel yönetimlerde şeffaflık ortamı yaratmalıdır. Pek çok sosyal alanda en iyi hizmeti yerel yönetimlerin nasıl vereceği konusunda çalışmalar yapmalıdır. Kent Konseyinin hazırlayacağı objektif projelere ve vereceği tavsiyelere ihtiyacımız var” diyerek sözlerini tamamladı.


Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 11:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472