banner488

Motosiklete Çarparak Ölüme Sebebiyet Olan Sürücü Tutuklandı

Motosiklete Çarparak Ölüme Sebebiyet Olan Sürücü Tutuklandı
banner496

Çine’de meydana gelen kazada Rıza Kip’e çarparak ölümüne sebep olup, kayıplara karışan sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaza; Dün Aydın-Muğla Karayolu Çine Adnan Menderes Bulvarı'nda dün saat: 21.30 sıralarında meydana geldi. Köftecide çalışan pide ustası Rıza Kip, mesai bitimi evine gitmek için 09 LC 442 plakalı motosikleti seyir halindeyken ters yönden gelen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun ortasına savrulan Kip’in üzerinden bir kamyonun geçtiği söylendi. Rıza Kip olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ve Jandarma bir kişinin ölümüne neden olarak kaçan otomobili ve sürücüsünü yakalamak için inceleme ve soruşturma başlattı.

Polis kısa sürede yakaladı

Çine Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları titiz çalışma sonucu önce kazaya karışan aracın cinsini ve plakasını tespit etti. Polis yaptığı araştırma sonunda kaçan Ahmet Ç.’ye ait 09 LV 157 plakalı aracı Evciler Mahallesinde terk edilmiş olarak buldu. Ekipler dün gece Ahmet Ç.’yi Aydın’da yakalayarak gözaltına aldı. Bugün Çine Adliyesine sevk edilen Ahmet Ç. tutuklanarak Çine Cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2019, 20:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472