Kategoriler

Başkan Dinçer’den sürpriz okul ziyareti

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Elderesi Köyü İlkokulu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek öğretmen ve öğrencilerin dertlerini dinledi.

Ziyaretinde yerel yönetimlerin görevlerinin yalnızca alt ve üst yapı hizmeti gerçekleştirmek olmadığı belirten Başkan Dinçer, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki hizmet süremizde de eğitim alanında yürütülen projelere ve sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya ve katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Elderesi Köyü İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.
Okul öğretmenlerinin de hazır bulunduğu ziyarete köy halkı da eşlik etti.

Okuldaki sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Dinçer, öğrencilere “Beni tanıyor musunuz çocuklar?” diye sordu. Hep bir ağızdan “evet” yanıtını alan Başkan Dinçer bu kez, “Bir isteğiniz var mı?” sorusuna ise öğrenciler “oyun parkı” diyerek cevap verdiler. Bunun üzerine Başkan Dinçer, Grandbetting “Siz yeter ki derslerinize çalışın, oyun parkınız en kısa zamanda yapılacak” karşılığını verdi.

“Eğitim için herkes elini taşın altına koymalı”

Eğitim için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini, bu konuda çok hassas olduğunu ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını dile getiren Başkan Dinçer, okul öğretmenleri ile de sohbet etti. Öğretmenlere de bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Başkan Dinçer’e öğretmenler, okulun etrafında bulunan hafriyat ve molozların kaldırılması ile okul bahçesinin peyzaj düzenlemesi için destek istediler.  Başkan Dinçer öğretmenlerin isteklerinin en kısa zamanda yapılacağı sözünü verdi.

Yerel yönetimlerin görevlerinin yalnızca alt ve üst yapı hizmeti gerçekleştirmek olmadığı belirten Başkan Dinçer, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki hizmet süremizde de eğitim alanında yürütülen projelere ve sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya ve katkı sağlamaya devam edeceğiz. Eğitim alanında yaptığımız hizmetlerimiz ve çalışmalarımızda aralıksız olarak devam ediyor. Okullarımıza ziyaretler gerçekleştiriyor ve hem sohbet ediyoruz, hem de eksiklikleri görerek destek veriyoruz.” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

öğretmenler 10 Yıl Önce

çine belediye başkanı sayın enver salih dinçer'e okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı okulumuz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

yunus yapan 10 Yıl Önce

başkanımıza sonsuz teşekkürler biz sizin bu ziyaretinizden ve hizmetinizden çok memnun kaldık

isimsiz 10 Yıl Önce

Çok teşekkürler ederiz

Daha Fazla Haber
Çine
Akçaova İlkokulu Anneler Gününü kutladı
Duyurular
Sabiha Karaçay vefat etti
Çine
Başkan Kandemir, “Topçam Sulama Birliği’ni ne şekilde devredildi”
Çine
Çine Belediyesi, Can Dostlarının Yanında Olmaya Devam Ediyor
Çine
Başkan Yazgılı, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Çine
Çine'de jandarma uyuşturucu ile mücadeleye devam ediyor
Çine
Başkan Şahin, “Bu zam dünyanın neresinde var? Tarımı bitirmek istiyorlar”
Duyurular
Mehmet Yazgılı vefat etti
Çine
Çine Belediye Eski Başkanı Mehmet Yazgılı hayatını kaybetti
Aydın
İzmir’den Aydın’a uyuşturucu sevkiyatına Jandarma engeli