banner488

Gülmekten ve alkışlamaktan yoruldular

Çine Belediyesi tarafından çocuklara ücretsiz olarak hediye edilen İlkem ve Düşne isimli çocuk oyunu ile Çine Kültür Derneği’nin organize ettiği Aşk Grevi adlı oyun Çine Kültür Merkezinde sahnelendi.

Gülmekten ve alkışlamaktan yoruldular
banner496

İzmir Derin Sahne isimli tiyatro ekibi tarafından oynanan oyunlar izleyenlere keyif dolu anlar yaşatarak, Çinelileri bir hayli güldürdü.

Çine Kültür Derneğinin Organize ettiği Derin Sahne Tiyatrosu’nun sergilediği Aşk Grevi adlı oyun ise izleyenlerden tam not aldı.

Göreve geldiği günden bu yana çeşitli sosyal aktiviteler düzenleyerek Çinelilerin sosyalleşebilmesi adına türlü kursların başlatılması için de girişimlerde bulunmayı ihmal etmeyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Tiyatro oyunlarıyla hem büyükler, hem de minikler güzel zaman geçirdi. Çine Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçıların yanındayız. Çocuklarımıza ve Çinelilere güzel bir gün armağan sunmak istedik. Oyundan keyif aldıklarını görünce bizim de mutluluğumuz arttı.” dedi.

“Tiyatro, Çine’de iyi yerlere gelmeye başladı”

Gülmekten ve alkışlamaktan yorulduklarını belirten Pasgol Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir , “Oyun ve oyuncular çok iyiydi. Oyunu büyük bir haz alarak izledik. Oyuncuları üstün performanslarından dolayı tek tek tebrik ederim. Derneğimizin kuruluş amaçlarının başında gelen tiyatro, geçmişte olduğu gibi günümüzde de iyi yerlere gelmeye başladı. Çine’de 20000 nüfuslu ilçemizde ekibimizden Ömer Öner arkadaşımızın özel tiyatro kurması bunun en güzel örneğidir. Tiyatro insanı insana insanca anlatmanın en güzel yoludur. Teknoloji çılgınlığının zirvelere ulaşarak insanlarımızı insanlıktan uzaklaştırdığı bu dönemde bu tür etkinliklere daha çok önem vermeliyiz. Biz bu uğurda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Oyun sonrası dernek yönetimiyle oyuncular dernek lokalinde verilen yemekte sohbet etmeyi de ihmal etmediler. Derin Sahne Tiyatrosu Yönetmeni Cüneyt Gürbüz, “Çine’yi, Çine Belediyesini ve Çine’nin bu güzel salonunu her gittiğim yerde anlatıyorum, Çine’yi kendi memleketim gibi hissediyorum. Misafirperverliğinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.




Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2013, 19:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472