banner480

Çine Gençlik Merkezi, genç fidanlar yetiştiriyor

Çine Gençlik Merkezi’nin gönüllü gençleri, Çine Teknik Meslek ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesine fidan diktiler.

Çine Gençlik Merkezi, genç fidanlar yetiştiriyor
banner269
Çok sayıda gönüllü gencin katıldığı fidan dikim etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Çineli genç gönüllüler çok sayıda fidanı toprakla buluşturmuş olmakla beraber, yeşil alanlarımızın korunma ve gelişmesinde katkıda bulunmanın büyük mutluluğunu yaşadı.


Çine Teknik Meslek Ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğine Okul Müdür Serdar Üyükuş, Aydın Gençlik Merkezi gençlik çalışanı Gamze Bozaba, Çine Gençlik Merkezi Türk Halk Oyunları Antrenörü  Murat Akkurt, Çine Gençlik Merkezi’nin gönüllü gençleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Aydın Gençlik Merkezi gençlik çalışanı Gamze Bozaba ve  Çine Gençlik Merkezi Türk Halk Oyunları Antrenörü  Murat Akkurt, “Dikmiş olduğumuz fidanlar geleceğimize önemli bir katkı sağlayacak. Bizlerle birlikte bu coşkuya ortak olan tüm katılımcıları kutluyorum.” şeklinde konuşarak bu tür etkinliklerin devamı için 14-29 yaş arası gönüllü Çineli gençleri Çine Gençlik Merkezi’ne katılım için davet ettiler.

“En önemli insanlık görevimizden biri  ağaç dikmektir”

Fidan dikim etkinliğine ilişkin konuşan Akkurt, “Ağaç varlığının iklimden yaşam koşullarına, hayvancılıktan bitki örtüsüne kadar etki ettiğini görmekteyiz. En önemli insanlık görevimizden biri  ağaç dikmektir. Bu ağaç dikimleri, sembolik olarak yapılmamalı. Bu alanlar gelecek Casinomaxi kuşaklara  yaşam alanı olacaktır.” dedi.

Çine Teknik Meslek ve Endüstri Meslek lisesi gibi değerli bir eğitim kurumuna Çine Gençlik Merkezi olarak katkıda bulunmaktan onur duyduklarının da altını çizen Akkurt, “Okul müdürüne, idarecilerine ve katkıda bulunan öğrenci arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Bu tür etkinliklerin devamının geleceğini ve 14-29 yaş arası  gönüllü genç  arkadaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 05:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472