banner488

Vaatler Vaatler ...

Siyasi Partilerin en sevdiği seçim olan yerel seçim sürecimiz Hayırlı Olsun...

Milyonlarca paranın harcandığı ve kimsenin faydalanamadığı süreçtir bu. Uzun zamandır duymadığınız vaatler geliyor yeniden...

Üç güçlü siyasi parti ayrı ayrı vaatler ve sözler vermeye başladı çoktan, ikisi bir yanda, biri bir yanda. Yatırım ve iş vaatleri...

Yatırım konusunda söyleyecek pek bir şey bulamıyorum ama şunu söyleyebilirim ki; Park, bahçeyle karın doymuyor, işe ihtiyacı olan onca genç varken.

Yönlendirme sizce de yanlış değil mi? Halkın da para kazanabileceği ve sesini samimiyetle duyurabileceği kişi nerde ki?

İş konusuna gelirsek eğer; Bu gün siyasi partilerin iş bulma kurumundan bir adım önde olduğu aşikar ortada. İste halkın en zayıf noktası burası değil mi? Kimi iş arar kimi işçi... ‘Belediye elamanlarının değişeceği’ cümlelerini mi; yoksa ‘yeni eleman alacaklarını’ söyleyenleri mi ararsınız.

Tamam denilen sözler unutulacak mı yine? Yıllardır her seçimde kandırılan halk, bu seçimi siyasi bir parti seçimi gibi mi? Yoksa yerel yönetimde faydalı olabilecek kişi düşüncesiyle mi? Karşılayacak merakla bekliyoruz doğrusu. Her seçimde olduğu gibi yalan vaatlerin, yalan sözlerin sonunu şimdiden duyar gibiyim ‘kandırıldık’. Birçok kişinin iş talebinin bir anda olmayacağını biliyoruz değil mi? Peki niye halen inatla inanıyoruz? Evet duyabiliyorum dediklerinizi. Zaafımız, evlatlarımız, insanlığımız diyorsunuz... İlk kez yaşamıyoruz bunu.

Artık biliyoruz hangi siyasi partiden çıkarsa çıksın Başkan, yine halk kaybettik diyeceğiz...

Sadece seçim süreçlerinde meydanlarda olan siyasi parti ve belediye başkan adaylarıma

SAYGILARIMLA…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner498

banner472