banner480

Türkiye’nin İlk Çocuk Maratonu 6 Bin Şampiyonunu Bekliyor

Spor kültürünü kitlelere yaymak ve özellikle çocukların spor aktivitelerine katılımını teşvik etmek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi SPOR AŞ tarafından “İstanbul Çocuk maratonu” düzenlenecek.

Türkiye’nin İlk Çocuk Maratonu 6 Bin Şampiyonunu Bekliyor
banner269

Spor kültürünü kitlelere yaymak ve özellikle çocukların spor aktivitelerine katılımını teşvik etmek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi SPOR AŞ tarafından “İstanbul Çocuk maratonu” düzenlenecek. Civil’in ana sponsorluğunu paylaştığı maraton, 10 Mayıs 2015 Pazar günü Maltepe Şehir Parkında gerçekleşecek. Hem anneler günü hem de Dünya Atletizm Günü olması sebebiyle ayrı bir öneme sahip olan 10 Mayıs tarihinde çocuklar; “Hoş geldin Şampiyon” ve “Anneler Gününde Annene ilk Madalyanı Hediye Et” sloganlarıyla karşılanacak.  

0-14 yaşları arası 6 bin çocuğun katılacağı maratonda çocukların yarıştırılmasından ziyade Maraton Bilincininin” ve “Spor Kültürünün” çocuklara aşılanması hedeflenirken maratonu tamamlayan tüm çocukların boynuna “Hoş geldin Şampiyon” sloganları ile madalyaları takılacak. Bu yıl ilk kez düzenlenen ve Türkiye’nin ilk çocuk maratonu olma özelliğini taşıyan “İstanbul Çocuk Maratonu”nda Down Sendromlu çocuklarımız da yer alacak. Tüm katılımcılara dağıtılacak olan sertifikaların yanı sıra maratonu tamamlayan tüm çocuklara Civil’den çeşitli sürpriz hediyeler de verilecek. Tam bir şenlik havasında geçecek olan maratonda, eğlenceli etkinlik alanları, stantlar, etkinlik sahnesi, kafeler ve kreş gibi alanlarda anne ve babalarda çocuklarıyla birlikte keyif dolu bir hafta sonu geçirebilecek.

Maratona katılmak isteyenler 30 Nisan Perşembe gününe kadar istanbulcocukmaratonu.org internet sitesinden kayıt yaptırabilecekler.


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 16:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472