banner488

Dağ Filmleri Festivali 24 Nisan’da başlıyor

10. Dağ Filmleri Festivali her akşam hobi geceleriyle renkleniyor

Dağ Filmleri Festivali 24 Nisan’da başlıyor
banner496

www.kutupayisi.com’un sunduğu, MAGMA Dergisinin ana basın sponsoru olduğu ve bu Betexper yıl 10’uncu yılını kutlayan Dağ Filmleri Festivali, 24-30 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek.

Dağ Kültürü Derneği tarafından düzenlenen ve doğa, keşif, macera ve belgesel sinema tutkunlarını bir araya getirecek festivalde ödül rekortmeni filmlerin yanı sıra macera ile adrenalin dolu 50’ye yakın film gösterilecek. Festival biletlerini www.biletino.com web sitesi adresi üzerinden satın alabilirsiniz.

Türkiye'nin, doğa, keşif ve macera konulu, ilk ve tek film festivali olan Dağ Filmleri Festivali, 24 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Beyoğlu'nda, izleyicileriyle buluşacak. 30 Nisan’a kadar sürecek festivale bu yıl Beyoğlu Atlas Sineması ev sahipliği yapacak.

Festivalin ‘Hobi Akşamları’…

Festivalin izleyicilerine 10. Yıl sürprizi ise “Hobi Akşamları” olacak. Her akşam bir hobiye ait film öncesinde, sohbet etkinlikleri düzenlenecek ve film bitiminde ise parti düzenlenecek. Bu etkinliklerde aynı spora ya da hobiye ilgi duyan seyirciler araya gelerek eğlenecek ve festival sponsorlarının hediyelerine sahip olma imkanı bulacak.

 





Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 09:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472