banner488

Milletvekili Savaş,“Madranspor Çine’nin gururu”

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Madranspor'u Yüksel Yalova Stadında ziyaret etti.

Milletvekili Savaş,“Madranspor Çine’nin gururu”
banner496
 Çine Madranspor kulüp yöneticileri tarafında Aydın Milletvekiline, 9 numaralı Mustafa Savaş yazılı Madranspor forması hediye edildi.

Desteklerinden dolayı Milletvekili Mustafa Savaş’a teşekkürlerini ileten Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer, “Bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı Allah bin kere razı olsun, bundan sonra da desteklerinizi hiçbir zaman esirgemeyeceğinizden de hiçbir şüphemiz yok teşekkür ederiz” dedi. Vekile hazırladıkları 9 numaralı Mustafa Savaş yazan formayı taktim etti.

Çine Madranspor'un başarısı için elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yardımcı olacağız diyen Mustafa Savaş, “ Her geldiğimde fırsat buldukça maçlarınızı izlemeye geleceğim. Madranspor'un başarısı için elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yardımcı olacağız. Madranspor bizim Çine’nin gururu, Çine Madranspor kulüp başkanı Mehmet Tuncer’e teşekkür ederim” şeklinde ifade etti.

Milletvekili Savaş Çine Madranspor oyuncularına baklava ikram ederek, “Baklavayı yiyin ama asla gol yemeyin. Arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum” dedi.












Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 10:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472